Nicro - Løsninger i rustfritt stål

Rustfritt stål

Produktkvalitet og funksjon er avgjørende når leverandør av utstyr i Rustfritt Stål velges.

Nicro legger all erfaring og kunnskap i hver kundeleveranse. Grunnlaget legges med høyverdige materialer og moderne produksjonsutstyr. Vi benytter rustfritt/syrefast stål av typen AISI 304 og AISI 316 i produksjonen. Stålproduktene er 100% resirkulerbare.

Våre ansatte er dog det viktigste faktoren. Fagarbeid, motivasjon og gjennomføringsevne gjør Nicro til markedsleder på Rustfritt i Norge. Ansatte i produksjon, teknisk avdeling og salg/marked er vårt fremste konkurransefortrinn.

Valg av leveranser i Rustfritt Stål fra Nicro betyr forutsigbarhet, lang levetid og sikker økonomi. Funksjonelt utstyr gir over tid brukeren fortrinn i arbeidet med å tilfredstille sin sluttkunde. Vi henstiller til gode rutiner for raskt og enkelt daglig renhold som ledd i løpende vedlikehold.

Rustfritt Stål kombineres ofte med andre materialer, i sammenheng med design, eksponering etc. Mulighetene er mange: glass, corian, treverk, laminater… Rustfritt Stål fremstår som eksklusivt, tidløst og varig.
Nicros eierskap i Essnor, som produserer skreddersydde rustfrie løsninger med kjøling, åpner også for nye, interessante løsninger.

Nicro er sertifisert etter kvalitetssikringsnormen ISO 9001.